Esittely

Tarjoan sisustussuunnittelua ja erikoismaalauspalvelua joita teen suurella sydämellä asiakkaan toiveita kuunnellen ja kunnioittaen. 

Olen luova ongelmanratkaisija ja arvostan erilaisia sisustus- ja arkkitehtuurityylejä. Kauniiden ja toimivien tilojen suunnittelu ja tunnelmien luominen on minulle intohimo; on kohde koti, vapaa-ajanasunto tai julkinen tila, suunnittelen juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaisen tilan huomioiden tilan koko potentiaalin.

Koen onnistuneeni jos pystyn ratkaisemaan sisustukseen liittyvät ongelmat ja lopputulos vastaa juuri Sinun toiveitasi. Miksei jopa ylitä niitä! Teen töitä aina ilolla ja pilke silmäkulmassa, sovituista asioista ja aikatauluista kiinni pitäen.

Tarvitset sitten pikaisia sisustusvinkkejä, kokonaisvaltaisempaa sisustussuunnittelua tai erikoismaalausta, ota rohkeasti yhteyttä.

Toteutetaan yhdessä Sinun sisustusunelmasi!

esittely

Sisustusunelmat todeksi – Prima Interior

Sisustussuunnittelijatutkinnon suorittaneena ja erikoismaalauskursseja käyneenä pystyn tarjoamaan massasta poikkeavia ratkaisuja, joilla saamme muutettua sisustusunelmasi todeksi.

On kyseessä koti tai toimitila, yhdessä luomme siitä juuri sinun tyylisi ja toiveidesi mukaisen.

sisustussuunnittelu

esittely esittely

Arviokäynti on aina ilmainen!